úterý 29. března 2011

Novinky

J. R. Ward: Vyvolený milenecVyvolený milenec


Anotace:
Se svou neskonalou věrností Bratrstvu se Phury obětoval pro zachování svého rodu a stal se mužem zodpovědným za jeho pokračování. Byl vybrán, aby se stal otcem mnoha synů a dcer a zajistil tak přežití rodu a zachování jeho tradic a zrodu nových jeho bojovníků. Jeho první žena Cormia, která touží získat nejen jeho tělo ale i srdce, odkrývá Phuryho obavy skryté pod jeho vznešenou zodpovědností. Mezitím se však divokost útoků nepřátel rodu stupňuje, smutek se šíří sídlem Bratrstva, a Phury se musí rozhodnout mezi láskou a povinností.

Sága stmívání: oficiální ilustrovaný průvodce

Tak na tuhle knížku se myslím těšili všichni fanoušci stmívání. Slibovali nám ji pěkně dlouho, ale teprve teď se k ní konečně dostaneme.
Stephenie Meyer: Sága Stmívání - Oficiální ilustrovaný průvodce













Odkaz dračích jezdců
Pro všechny fanoušky velice úspěšné série knih od Christophera Paoliniho mám dobrou zprávu, je zveřejněná obálka čtvrtého dílu s názvem Odkaz dračích jezdců.

Čekání si můžete zatím zkrátit anotací!

Není tomu tak dávno, co byl Dračí jezdec Eragon obyčejným chudým farmářským chlapcem a jeho dračice Safira pouhým modrým kamenem v lese. Nyní právě na nich závisí osud celé civilizace.


Dlouhé měsíce výcviku a bojů přinesly mnohá vítězství a naději, ale také srdcervoucí ztrátu. A ta nejtěžší bitva je přitom teprve čeká: musí se postavit samotnému Galbatorixovi. Aby zvítězili, budou muset být skutečně silní a odvážní. Pokud to nedokážou oni, neporazí Galbatorixe nikdo. Druhá šance neexistuje.


Jezdec a jeho drak došli dál, než se odvážil kdokoli jiný. Ale podaří se jim porazit samotného krále zla a obnovit v Alagaësii spravedlnost? A pokud ano, co budou muset obětovat?


Obálka 5. dílu podzemí!

Anotace:
Styxové se konečně dostali na povrch. Jestli jste si mysleli, že Likvidátoři jsou odporně nebezpeční, zamyslete se znovu. Tentokrát s sebou mají i ženy. Jediný, kdo je může zastavit, je Will a jeho přátelé. Hrdinové se ocitají ve spirále chaosu a ne každý přežije…




Žádné komentáře:

Okomentovat