úterý 27. prosince 2011

Moje řeči

Tak už máme za sebou vánoční svátky, na které se určitě každý z nás těšil. Letos mi to uteklo neskutečně rychle, což mě štve. Ani jsem se nenadála a už bylo 27. prosince. Ano, sice nás čeká ještě Silvestr a Nový rok, ale to už mě tak nebere. Každopádně letošní Vánoce byly taky dost krátké a to díky tomu, že dva ze tří svátků vyšly na víkendy a Nový rok taky. No nenaštvalo by vás to?
Na Štědrý den jsem se moc těšila a to ne jen kvůli dárkům, ale taky kvůli tomu, že si zase jednou po dlouhé době sedneme všichni ke stolu a společně sníme štědrovečerní večeři. Přes rok spolu s rodinkou totiž skoro vůbec nevečeříme. Každý si vezme něco z lednice a sní to, když má zrovna čas nebo hlad :)
A jak vypadal náš stromeček? Mamce se strašně líbil červeno-zlatý a tak máme každý rok stromeček v takových barvách. Vypadá moc hezky :)

















A co, že jsem to dostala k pod stromeček? Jak jinak než knížky. Město z popela a Město ze skla od Cassandry Clare. Páni, jakou já jsem měla radost :) Pak jsem tam měla taky nějaké to oblečení, kosmetiku, od ségry termohrnek po kterém jsem moc toužila :D, kabelku a co jsem teda absolutně vůbec nečekala a ani ve snu si nepředstavovala byla čtečka knih Amazon Kindle 3. Kdyby jste viděli, jak se tvářím na fotce, když ji vybaluju, mysleli by jste si, že jsem retardovaná :) Měla jsem takovou radost, ale takovou, jakou ještě v životě ne. Dostala jsem ji od taťky, s čímž jsem vůbec nepočítala, protože mi před Vánoci koupil set tobox (nebo jak se to vůbec píše :D) a ten jsem počítala jako vánoční dárek od něj. Takže si asi dokážete představit moje překvapení. Když mi říkal, že ji objednávala ze čtyř různých zemí a vyšlo to nakonec až na počtvrté, tak jsem nechápala. Každopádně jsem nejšťastnější člověk na světe :D

Jinak jsem o Vánocích nedělala ani nic moc zajímavého. Musela jsem se učit a pořád musím, protože už 5. ledna mě čeká první zkouška. Jsem s toho docela vystresovaná a nevím, co dřív. Takže mi držte pěsti ať mi všechny ty zkoušky dobře dopadnou. No ale nebudu vás otravovat mýma depkama :D

Každopádně konečně jsem se stihla podívat na dva filmy, které jsem už dlouho toužila vidět. A to BEASTLA a I AM NUMBER 4. Byla jsem z nich naprosto nadšená. Patřily rozhodně k nejlepším filmům, které jsem letos viděla. Ne popravdě jsou to dva nejlepší filmy, které jsem letos viděla :) A Alex Pettyfer je naprosto úžasný a krásný herec :)



No není nádherný :D Dokonce jsem se dočetla, že měl hrát v The Hunger Games a The Mortal Instrument. No škoda, že tam nehraje rozhodně by se mi na ty hlavní role moc hodil. Ale je to jen můj názor.

Tak to by bylo asi tak vše, co jsem chtěla napsat. Jestli jste ty moje kecy stihli přečíst až do konci, tak to jste fakt dobří, já bych na to neměla nervy :D

P. S. Do komentářů můžete psát, co jste dostali pod stromeček vy a jestli vás bude víc, možná bych z toho mohla udělat článek, s přehledem, co se dostávalo nejvíc :)

2 komentáře:

  1. Ke čtečce ti gratuluju! Tvůj výraz si docela dobře dokážu představit :) S tím objednáváním to musela taky být dobrá story :D Já mám první zkoušku už 3. ledna, další 5. Měla bych se učit, ale už se u mě začínají projevovat první známky prokrastinace :D No, co jsem dostala já? Já jsem si z velké části už dříve nadělovala sama,protože se mi zničehonic začala hroutit technika - takže pro mě osobně je největší dárek nový mobil a notebook (ze své kapsy), jinak klasika - kosmetika, pyžamo, ponožky, pár knih, filmy...

    OdpovědětVymazat
  2. No já už se do učení dala, ale pořád si připadám, že nic neumím. Dneska to došlo dokonce tak daleko, že jsem chtěla ze školou nadobro praštit.
    Páni, tak to jsi měla opravdu hezké dárky :)

    OdpovědětVymazat