sobota 3. prosince 2011

Modrá je barva nočních děsů, Bílá...

Anotace:
Stacey se začnou zdát děsivé sny. Není to poprvé a o to větší strach Stacey má. Teď jde o její nejlepší kamarádku a spolubydlící, všemi kluky obdivovanou krásnou Dreu. Stacey si je jistá, že jí hrozí nebezpečí, protože v jejích snech se objevují symboly smrti. Ve strhujícím příběhu, ve kterém jde o přátelství, důvěru, ale hlavně o život, se Stacey vyrovnává se svým dědictvím čar a kouzel a rozplétá složitou síť tajemství svých nejbližších. Napínavé drama vás přilepí ke knížce do posledních stránek.
Vydání: 5/2009



Anotace:
Volné pokračování knihy Modrá je barva nočních děsů. Hlavní hrdinka Stacey Brownová má znovu noční můry, tentokrát o lidech, kteří už byli zavražděni. A k tomu ty podivné dopisy bez zpáteční adresy a bez podpisu! Proč má Jacob věštecké sny o její smrti? Čekejte napětí, přírodní kouzla a hororové scény!
Vydání: 5/2011

Na tuhle knižní sérii jsem přišla teprve včera a to úplnou náhodou, jsem to ale blesk co? :D Vůbec ji neznám, ale podle anotace vypadá docela zajímavě.
Navíc ji napsala Laurie Faria Stolarz, což je autorka známější série Touch.
Myslím, že obálky jsou taky celkem povedené.


2 komentáře:

  1. já jsem už před nějakým časem četla Modrou a bavilo mě to, bohužel Bílá vyšla po hodně dlouhé době a já se k ní pořád nějak nemůžu dostat, ale určitě to za přečtení stojí, pokud tedy máš ráda trochu tajemna a napětí :)

    OdpovědětVymazat
  2. To je fakt, dva roky je dost dlouhá doba čekání na pokračování knihy.
    Tajemno a napětí miluju :) Hned jak budu mít víc času a seženu tyhle knihy, tak si je určitě přečtu.

    OdpovědětVymazat