neděle 24. července 2011

Novinky o Vampire academy a Bloodlines

1. Objevila se první teaserová hláška z knihy Bloodlines

"You don't have to play coy with me," he said, rolling his dark eyes. "I get it. I mean, it seems like cheating to me, but I guess not everyone cares about honor."

"Nehraj sa na zdržanlivú," povedal, prekrúcajúc svojimi tmavými očami. "Chápem to. Teda, mne to pripadá ako podvádzanie, ale myslím, že nie každý si robí starosti so cťou."


2. 1. kapitola Bloodlines k přečtení zde!!!


3. Bloodlines teaser trailer (Rose Hathaway)




Ve videu můžete vidět Rose, Dimitriho, Adriana a Sydney. Což je truchu divné, protože v těhle knížkách se Rose a Dimitri nemají nějak moc objevovat. Tak uvidíme. Mě by ale rozhodně nevadilo, kdyby tam byly :) 


4. Obálka grafické novely Frostbite



5. Anotace k The Golden Lily
Neoblomná, šikovná alchymistka Sydney Sageová a Morojská princezná Jill Dragomirová sa ukrývajú na ¾udskej internátnej škole v slnečnom a očarujúcom svete Palm Springs v Kalifornii. Študenti – deti bohatých a mocných – žijú svoje životy v blaženej nevedomosti, zatia¾ čo Sydney, Jill, Eddie a Adrian musia robiť všetko preto, aby udržali svoje tajomstvo v bezpečí. Ale so zakázaným vzťahom, neočakávanými magickými putami a neustále sa blížiacou hrozbou Strigojov, je ukrývanie pravdy ťažšie, než by ktoko¾vek očakával.

Plná nových tvári, rovnako ako starých známych, dych berúca séria Bloodlines Richelle Meadovej odha¾uje priate¾stvo, lásku, boj a zradu, ktoré robia najpredávanejšiu sériu Vampire Academy takou návykovou. V druhej knihe je dráma ešte horúcejšia, vzťahy žhavejšia a latky nastavené ešte vyššie.



Zdroj: http://vampire-academy.yw.sk/ včetně překladu anotace k The Golden Liy



Žádné komentáře:

Okomentovat