pátek 8. dubna 2011

Obálky

Nespoutaný milenec


Vishous je úskočný bojovník se zatvrzelým srdcem toužící jen po střetu s nepřáteli upírů, obdařený destruktivními sklony a též děsivou schopností vidět do budoucnosti. Když je ale v boji vážně poraněn, zamiluje se v nemocnici nečekaně a beznadějně do své lidské lékařky, doktorky Jane Whitcombové. Ta opětuje jeho city a léčí nejen jeho tělo, ale i bolesti jeho duše. Vishous však proti své vůli dostává nové poslání, čeká jej osud, v němž pro Jane potrně nebude místo.


Že by nová obálka? Je rozhodně lepší než ta, kterou jsem tady dávala předtím.


Hůř než mrtví

Po katastrofě způsobené hurikánem Katrina a neméně strašném atentátu na shromáždění upírů se Sookie cítí sice v bezpečí, ale poněkud zmatená. Touží jen po tom, aby se věci vrátili do starých kolejí. Avšak její přítel Quinn je mezi pohřešovanými. A situace se mění, ať už si to vampíři v jejím okolí přejí, či nikoli. V neodvratné bitvě bude Sookie čelit nebezpečí a smrti - a co horšího, zradě někoho, koho má ráda. Až chladná krev přestane téci, bude její svět už navždy jiný.

Tak tahle obálka se jim povedla.
Krvavý karneval

Pátrání po pachatelích tajemných vražd mladých upírů zavede Schuyler a jejího nejlepšího kamaráda Olivera až do Itálie, kde by měl žít její dědeček.

V New Yorku mezitím vrcholí přípravy na Čtyřstovkový ples, velkou událost, kterou pořádá modrokrevná elita. Rozmazlená a prohnaná Mimi Forceová u toho nemůže chybět – a právě na maškarním bálu, který uspořádá jako zakončovací večírek po hlavním plesu, číhá za maskami skutečné nebezpečí, kruté odhalení, jež má moc měnit osudy.

Obálka se mi teda nelíbí.

Vyhořelá


Slovenský obal na sedmý díl školy noci. Celkem se mi líbí, pokud bude stejný i u nás, což by měl být, protože zatím byly stejné obaly, tak by to bylo super.









Žádné komentáře:

Okomentovat